Калорійність напівкопченої краківської ковбаси становить 466 ккал на 100 грамів продукту. Ідеальний склад “Краківської” такий: свинина, яловичина, шпик, спеції, сіль і часник, а також фіксатор забарвлення нітрит натрію і фосфати (забезпечують рівномірність консистенції).
461 ккал Харчова цінність у 100 гр. продукту (середні значення): білки – 14 г, жири – 45 г; калорійність – 461 ккал/1930 кДж.
Кількість калорій у ковбасах
| Продукт | Кількість | Енергетична цінність (ккал) |
|---|---|---|
| Ковбаса варена чайна | 100 г | 216 |
| Ковбаса напівкопчена закусочна | 100 г | 366 |
| Ковбаса напівкопчена краківська | 100 г | 466 |
| Ковбаса напівкопчена аматорська | 100 г | 420 |
Калорійність напівкопченої закусочної ковбаси становить 366 ккал на 100 грамів продукту.