Скільки хлібних одиниць у морозиві?
Зміст:
Таблиця хлібних одиниць
| Хліб та хлібобулочні вироби | 1 ХЕ = … | |
|---|---|---|
| – | Морозиво | 65 г |
| 1 ст. ложка без гірки | Цукор пісок | 10 г |
| – | Цукор кусковий | 10 г |
| 7 ст. ложок | Зелений горошок | 100 г |
Скільки хлібних одиниць у пельменях?
Зернові, злакові, вироби з борошна
| Продукт | Кількість продукту на 1 ХЕ | |
|---|---|---|
| вареники із сиром заморожені | 4 шт. | 50 г |
| пельмені заморожені | 4 шт. | 50 г |
| ватрушка | — | 50 г |
| вафлі (дрібні) | 1,5 шт. | 17 г |
Скільки вуглеводів у 100 г пюре?
Харчова цінність та хімічний склад "Картопляне пюре з молоком та олією".
| Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
|---|---|---|
| Білки | 1.86 г | 2.4% |
| Жири | 4.22 г | 7.5% |
| Вуглеводи | 15.31 г | 7% |
| Харчові волокна | 1.5 г | 7.5% |
Скільки хлібних одиниць у вареному рисі?
I ГРУПА – ЗЕРНОВІ
| Найменування продукту | Вага продукту на 1 ХЕ |
|---|---|
| Крупа гречана, манна, вівсяна, перлова, пшоно, рис | 15-20 г |
| 50-б0 г | |
| Макаронні вироби: кількість продукту за обсягом на 1 ХЕ залежить від розміру макаронного виробу, але кількість продукту за вагою постійно у сирому вигляді 15 г, вареном 50 р. | |
| Вермішель | 15 г |
Скільки вуглеводів у 100 г морозива?
Харчова цінність та хімічний склад "Морозиво пломбір".
| Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
|---|---|---|
| Калорійність | 232 кКал | 13.8% |
| Білки | 3.7 г | 4.9% |
| Жири | 15 г | 26.8% |
| Вуглеводи | 20.4 г | 9.3% |
Скільки вуглеводів у вершковому морозиві?
Харчова цінність та хімічний склад "Морозиво вершкове".
| Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
|---|---|---|
| Калорійність | 183 кКал | 10.9% |
| Білки | 3.7 г | 4.9% |
| Жири | 10 г | 17.9% |
| Вуглеводи | 19.4 г | 8.9% |
Скільки вуглеводів у 100 г варених пельменів?
Харчова цінність та хімічний склад "Пельмені відварені, по 2-170".
| Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
|---|---|---|
| Білки | 9.9 г | 13% |
| Жири | 13.9 г | 24.8% |
| Вуглеводи | 13.5 г | 6.2% |
| Харчові волокна | 1 г | 5% |