Як роблять сухий яєчний жовток?

Як виробляють сухий яєчний жовток? Спочатку від яйця особливим чином відокремлюється («викачується») білок. Потім жовтки обробляють – роблять масу однорідною і нагрівають, щоб зробити продукт пастеризованим. Наприкінці жовтки пропускають через спеціальні фільтри та відправляють у сушильні машини.

AddThis Website Tools
admin

Recent Posts

Как слить воду из водонагревателя

Сезонные перебои с горячей водой сделали водонагреватели едва ли не самым популярным бытовым прибором. Однако…

2 години ago
Тепло як навесніТепло як навесні

Тепло як навесні

Тепло як навесні, але з поривами вітру та жовтим рівнем небезпеки: прогноз погоди на 26…

5 години ago
Що буде якщо пити вітамін С кожен деньЩо буде якщо пити вітамін С кожен день

Що буде якщо пити вітамін С кожен день

Вітамін C – це один з найважливіших вітамінів для здоров’я людини. Він має безліч корисних…

8 години ago

Аппетитная свинина с грибами: 6 самых интересных рецептов

Свинина - один из самых распространенных видов мяса. Блюда из свинины универсальны, и прекрасно подойдут…

21 годину ago

Как вырастить статицу из семян

Декоративное растение статица (кермек) является превосходным живым украшением для любого приусадебного участка, часто используемым ландшафтными…

1 день ago

Кухни из сосны: особенности материала и варианты оформления

Кухонная мебель должна быть долговечной, красивой, экологически безупречной. Всем этим требованиям удовлетворяет натуральное дерево. Самый…

2 дні ago