Як виробляють сухий яєчний жовток? Спочатку від яйця особливим чином відокремлюється («викачується») білок. Потім жовтки обробляють – роблять масу однорідною і нагрівають, щоб зробити продукт пастеризованим. Наприкінці жовтки пропускають через спеціальні фільтри та відправляють у сушильні машини.
Сезонные перебои с горячей водой сделали водонагреватели едва ли не самым популярным бытовым прибором. Однако…
Тепло як навесні, але з поривами вітру та жовтим рівнем небезпеки: прогноз погоди на 26…
Вітамін C – це один з найважливіших вітамінів для здоров’я людини. Він має безліч корисних…
Свинина - один из самых распространенных видов мяса. Блюда из свинины универсальны, и прекрасно подойдут…
Декоративное растение статица (кермек) является превосходным живым украшением для любого приусадебного участка, часто используемым ландшафтными…
Кухонная мебель должна быть долговечной, красивой, экологически безупречной. Всем этим требованиям удовлетворяет натуральное дерево. Самый…