15 хвилин Як варити геркулесову кашу на плиті Закип’ятіть у каструлі воду, молоко або їхню суміш. Всипте пластівці, відразу перемішайте і зробіть слабкий вогонь. Додайте приправи. Варіть кашу близько 15 хвилин, часто помішуючи.
Щоб зварити геркулес у каструлі потрібно довести до кипіння молоко або воду. У киплячу рідину додаємо пластівці, сіль і цукор, перемішуємо. Переводимо вогонь на мінімальний режим і варимо, помішуючи приблизно 15 хвилин.
Вівсянка (вівсяна крупа) – це цільні зерна вівса, які зібрали з поля і практично не піддавали термічній обробці. У ній збережені і зародки зерна, і висівки. Зовнішнім виглядом вівсяна крупа нагадує довгий рис. Геркулес – це вівсяні пластівці, з яких найчастіше більшість із нас готує кашу.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…