Сало товщиною у два пальці просолюється за 4-5 днів. Сало товщиною 15 см солитиметься приблизно три тижні. Якщо потрібно сало слабкого засолювання, то його можна витримати в солі добу, а потім обмити під проточною водою і прибрати в холодильник на тиждень.
Сам процес соління займає 3-4 дні, але це варте того. Дочекайтеся цього моменту і насолоджуйтеся смаком сала сухого посолу. Для любителів сала є ще один перевірений рецепт: сало в цибулевому лушпинні.
Залиште сало під гнітом за кімнатної температури на 2 дні, а потім приберіть його в холодильник ще на один – два дні.
У сучасному світі освіта є ключем до успіху, а навчання за кордоном відкриває перед українцями…
Выбор качественного насоса для воды – важный шаг для обеспечения бесперебойной подачи воды в доме,…
Маркетинг у стоматології – це не просто реклама, а комплексний підхід до залучення пацієнтів, формування…
Безопасность и оперативная медицинская помощь — ключевые факторы выживания в экстремальных условиях. Будь то боевые…
Огляд оригінальної статті, присвяченої оподаткуванню операцій з продажу нерухомості суб’єктами господарювання, дозволяє в стислій формі…
Сучасний інтер’єр вимагає не лише краси, а й функціональності. Кожен мріє про місткі меблі, які…