Сало товщиною у два пальці просолюється за 4-5 днів. Сало товщиною 15 см солитиметься приблизно три тижні. Якщо потрібно сало слабкого засолювання, то його можна витримати в солі добу, а потім обмити під проточною водою і прибрати в холодильник на тиждень.
Сам процес соління займає 3-4 дні, але це варте того. Дочекайтеся цього моменту і насолоджуйтеся смаком сала сухого посолу. Для любителів сала є ще один перевірений рецепт: сало в цибулевому лушпинні.
Залиште сало під гнітом за кімнатної температури на 2 дні, а потім приберіть його в холодильник ще на один – два дні.
Гребні тренажери: універсальний інструмент для спорту та здоров’я Гребний тренажер — це сучасний спортивний снаряд, який…
Сьогодні кросівки стали не лише спортивним взуттям, а й важливою частиною щоденного образу. Бренд Nike…
Сучасний бізнес неможливо уявити без автоматизації ключових процесів та ефективного управління інформаційними потоками. Керівники підприємств…
ТЭН — это сердце любого водонагревателя. Именно он отвечает за быстрый нагрев воды, стабильную работу…
Современные инженерные системы требуют решений, которые позволяют снизить теплопотери, увеличить срок службы коммуникаций и сделать…
Підготовка до IELTS — це не лише робота над англійською мовою, але й розуміння структури…