Спочатку потрібно готувати курку кілька годин при температурі 100 градусів, потім дістати з духовки і дати постояти їй хвилин 30. Після чого курку ставлять у розігріту до 200-220 градусів духовку на 10-12 хвилин, щоб отримати ідеальну золотисту скоринку.
У сучасному автомобілі акумулятор виконує критично важливу функцію — забезпечує живлення всіх електросистем та старт…
Представьте: вы сидите дома, а к вам едет яркий боул с нежным лососем, хрустящими свежие…
В современном мире вопрос безопасности дома, офиса или бизнеса давно вышел за рамки простого замка…
Вивезення сміття в Києві — важливий елемент підтримки чистоти й порядку в мегаполісі. Щодня сотні…
Операции на позвоночнике в Израиле в клинике Сураски (Ихилов) — это сочетание передовых технологий, опыта…
Чому обирають Люксембург? Люксембург — невелика, але потужна юрисдикція в самому серці Європи. Це одна…