Спочатку потрібно готувати курку кілька годин при температурі 100 градусів, потім дістати з духовки і дати постояти їй хвилин 30. Після чого курку ставлять у розігріту до 200-220 градусів духовку на 10-12 хвилин, щоб отримати ідеальну золотисту скоринку.
Современный рынок требует от предпринимателя не только гибкости, но и точного соблюдения финансовой отчетности. Ошибки…
Меблі — це не просто предмети інтер’єру, а щоденні супутники нашого життя. Вони створюють настрій…
Сучасний ринок інвестицій щодня змінюється, проте золото залишається стабільним активом, який не втрачає своєї привабливості.…
Знаєте, коли я вперше спробував купити суші у Львові, це було років п'ять тому, і,…
Микроволновая печь — удобное устройство, позволяющее быстро разогревать еду и готовить различные блюда. Однако со…
Знання іноземної мови можна використовувати, як розмовний інструмент, в будь-якій точці нашої планети. Такі універсальні…