Число падіння (за Хагбергом) – це показник активності ферменту альфа-амілази в пшениці, житі, тритикалі, ячмені та продуктах їх переробки (борошні). Альфа-амілаза – амілолітичний фермент, який активізується в процесі проростання зерна. Він сильно впливає на крохмаль, розщеплюючи його до цукрів.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…