Число падіння (за Хагбергом) – це показник активності ферменту альфа-амілази в пшениці, житі, тритикалі, ячмені та продуктах їх переробки (борошні). Альфа-амілаза – амілолітичний фермент, який активізується в процесі проростання зерна. Він сильно впливає на крохмаль, розщеплюючи його до цукрів.
Обкладинки для документів автомобіліста є звичним аксесуаром, який поєднує в собі практичність і стиль. Вони…
Вы решили потушить или нажарить рыбки. Что делать с головами? Можно, конечно, и коту отдать,…
Как украсить домашнюю обстановку таким стильным материалом, как мех, при этом не «перегрузив» интерьер? Прежде…
Рассмотрим поэтапно процесс установки многоуровневого потолка из гипсокартона с устройством металлического каркаса. Он имеет свои…
Емінему – 47: найкращі хіти і кліпи легендарного репераРеп-виконавець Маршалл Брюс Метерс, який виступає під…
В последнее время все более модными становятся кровати «подиум», в восточном стиле. Сделать такую кровать…