– Рибні консерви – чудове джерело білка, незамінних жирних кислот Омега-3, вітамінів D, групи В, особливо В12, мікроелементів – фосфору, кальцію, селену, цинку та ін.. Як наголосила дієтолог, усі перелічені речовини важливі для нормальної роботи кровотворної, серцево-судинної, імунної та нервової систем.
Так! Навіть на дієті вживати консерви можна замість свіжих морепродуктів. Цей вид обробки прагне зберегти всі корисні властивості риби: жирні кислоти, фосфор, магній, вітаміни групи В. Крім цього, консервована риба має тривалий термін зберігання та широку доступність через невисоку вартість.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…