Сальмонели зброджують вуглеводи (глюкозу, маннозу, ксилозу, декстрин) та спирти (інозит, дульцит) з утворенням кислоти, а іноді й газу. Оптимальними для зростання є температура 37 ° C, рН середовища 72-74.
Сальмонела – це патоген, який в основному мешкає в кишечнику тварин, таких як птиця, худоба та домашні тварини, носіями можуть також бути люди та комахи. З фекаліями людей і тварин сальмонела може потрапляти у ґрунт, воду та їжу.
Так, наприклад, сальмонела, яка зустрічається в яйцях, молоці, м'ясі та воді, при нагріванні до 56 градусів гине через 45-60 хвилин, при температурі 70 градусів – через 5-10 хвилин, при кип'ятінні (100 градусах) – миттєво.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…