Коли «кухлі»-макаронс готові, необхідно кілька разів постукати деком по столу, щоб бульбашки повітря з тіста вийшли назовні. Якщо цього не зробити, бульбашки луснуть під час випікання, і черепашки макаронс не будуть ідеально гладкими.
Зовні макарунс виглядатимуть дуже красиво: акуратна рівна спідничка, гладка поверхня та однакова висота кришечки. Але через низьку температуру в духовці внутрішній вміст макарунс не зможе піднятися як слід, утворюючи порожнини всередині.
Справжній макарун м'який усередині і лише його поверхня може бути трохи твердішою. Злегка тверда і тендітна скоринка макаруна повинна бути товщиною не більше 2-3 мм, а вся серцевина повинна бути м'які і буквально танути в роті.
Маленька спідничка – Це характерна риса для макарон зі зниженим вмістом цукру. Якщо спіднички зовсім ні, то можливі дві причини: або макарон недосушені, або меренг збитий занадто щільно. Щоб спідничка була вищою, збивайте меренгу так, щоб дзьоб у неї був більш пластичний.
Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…
Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…
Натяжные потолки уже давно завоевали популярность благодаря своим эстетическим и практическим качествам. Это идеальное решение…
Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…
Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…