Корисні поради

З чим приготувати мариновані гриби

Рецепт маринованих грибів нашвидкуруч

Осінь цього року – справді грибна. Якщо ви вже їх насушили, тоді пропонуємо швидкий рецепт маринованих грибів. Приготовані за таким рецептом гриби можна їсти уже через декілька днів, а не чекати тижні чи місяці.

Цей рецепт однаково добре підходить і для маслюків, і білих грибів, і підосичників, і навіть печериць.

  • Гриби – 1 кг
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Вода – 2 склянки
  • Оцет – 1 склянка
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Духмяний перець горошком – 5 горошин
  • Чорний перець горошком – 10 горошин
  • Лавровий лист – 2 шт
  • Мускатний горіх – щіпка

Гриби почистити, помити, порізати великими шматками та замочити у воді з 1 столовою ложкою солі. Залишити на 20 хвилин. Це допоможе краще очистити гриби. Після цього ще раз промити холодною водою, відцідити.

Відварити гриби 20 хв у підсоленій воді.

Цибулю порізати кружальцями, розкласти в чисті банки, у яких будете маринувати гриби.

Приготувати маринад. Для цього у воду з оцтом додати спеції, трішки прогріти, щоб розчинився цукор і сіль, всипати гриби. Прогріти до закипання, але не кип’ятити.

Розкласти у підготовлені банки з цибулею.

Закрити кришками. Після вистигання поставити в холодильник.

Через три дні мариновані гриби готові. Подавати з цибулею, збризнувши олією.

Хочете отримувати головні новини в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram або Viber!

Салати з маринованими грибами – 20 простих та смачних рецептів

Свіжі печериці – це добре, але що робити, коли хочеться чогось більш пікантного та пряного? Зібрали для тебе 20 рецептів салатів із маринованими грибами на всі випадки життя!

1. Салат з маринованими грибами та овочами

Підійдуть будь-які гриби або їх суміш.

Тобі знадобиться: 300 г маринованих грибів, половина цибулини, 2 помідори, 1 перець, пучок зелені, 1 ст.л. оливкової олії.

Приготування: Наріж перець соломкою, цибуля – пір’ям, а помідори – кільцями. Зверху виклади гриби, додай рубану зелень і заправ салат оливковою олією з 1 ст.л. грибного розсолу.

2. Салат з шинкою, маринованими грибами та гострим перцем

Замість шинки можеш взяти копчену курку чи ковбасу.

Тобі знадобиться: 150 г шинки, 200 г маринованих грибів, кайенський перець, чорний перець, рубана кінза, майонез.

Приготування: Наріж шинку та гриби тонкими скибочками, перемішай і додай рубану зелень. Змішай майонез із чорним та кайенським перцем, і заправ салат.

admin

Recent Posts

Київ: метаморфози десятиліття

За останні десять років Київ пройшов шлях кардинальних змін, які торкнулися майже всіх сфер міського…

18 години ago

GGPoker: як завантажити додаток на Android

Онлайн-платформа GGPoker за останні роки здобула чималу популярність серед гравців у покер з усього світу.…

18 години ago

Cenforce 200 mg — ефективне рішення для стабільної потенції

Cenforce 200 mg — це сучасний препарат на основі силденафілу, що активно застосовується для лікування…

18 години ago

GGPlayNow: портал, що об’єднує геймерську спільноту України

Ігрова індустрія розвивається шалено швидко — кожен тиждень нові релізи, оновлення, скандали, патчі. Геймеру не…

2 дні ago

Естетика,стиль та функціональність чорних душових систем.

Ще кілька років тому чорні душові системи сприймалися виключно як елемент модного інтер’єру. Їх вибирали…

2 дні ago

Як розрахувати вартість друку книги та вигідно іі виготовити

Щоб вигідно замовити друк книги, важливо розуміти, як розраховується її вартість, які фактори впливають на…

2 дні ago