Перед тим, як приступити до обсмажування буряка, збризкайте його оцтом або лимонним соком. Таким чином можна зберегти колір та смак супу. Додавайте в борщ, як завжди, в останню чергу. Є ще один спосіб для противників кислоти борщі.
А тепер давайте розглянемо найкращі ранньостиглі сорти буряків.
Дуже смачна м'якоть у сортів з циліндричними коренеплодами (Ніжність, Циліндра, Вітал, Ріваль, Кедрі, Опольська, Отаман, Андромеда, Рокет) — соковита та яскрава, дуже солодка, швидко вариться.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…