6 секретів ідеального смаженого рису Найкраще використовувати довгоозерний Мал, зварений за 1-2 дні до смаження. Якщо збираєтесь готувати увечері, можна зварити Мал вранці та розкласти тонким шаром на пергаменті. Завдяки цьому зерна не злипнуться і в готовій страві не буде грудочок.
Пропарений рис має абсорбуючі властивості, його вживання показано при захворюваннях шлунково-кишкового тракту – з організму виводяться токсини та шлаки. Обволікаюча властивість рисового відвару виявляється корисною при гастритах та виразковій хворобі шлунка.
Мал – смачний гарнір, який поєднується з різними овочами, а також із м'ясними чи рибними виробами. Готувати кашу дуже легко. Однак досвідчені господині віддають перевагу перед варінням обсмажити зерна. Завдяки цьому страва виходить ароматнішою і розсипчастою.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…