6 секретів ідеального смаженого рису Найкраще використовувати довгоозерний Мал, зварений за 1-2 дні до смаження. Якщо збираєтесь готувати увечері, можна зварити Мал вранці та розкласти тонким шаром на пергаменті. Завдяки цьому зерна не злипнуться і в готовій страві не буде грудочок.
Пропарений рис має абсорбуючі властивості, його вживання показано при захворюваннях шлунково-кишкового тракту – з організму виводяться токсини та шлаки. Обволікаюча властивість рисового відвару виявляється корисною при гастритах та виразковій хворобі шлунка.
Мал – смачний гарнір, який поєднується з різними овочами, а також із м'ясними чи рибними виробами. Готувати кашу дуже легко. Однак досвідчені господині віддають перевагу перед варінням обсмажити зерна. Завдяки цьому страва виходить ароматнішою і розсипчастою.
Пеноблоки являются материалом дешевым. Строительство из них экономически выгодно. Они пожаробезопасные, отлично сохраняют тепло, не…
Продукция итальянской фирмы «Аристон» известна всему миру уже более 70 лет. Российский потребитель познакомился с ее изделиями в 1993…
Самоклеющаяся пленка – удобный и красивый отделочный материал, который можно использовать для декорирования помещений. Прозрачная…
Качественная дрель-перфоратор необходима для хорошего ремонта. Необходимость в ней появляется, когда требуется сделать в полу/стене…
Традиционные итальянские ньокки очень популярны как самостоятельное блюдо и в качестве гарнира. Они просты в…
Млинці – це популярна страва, яка часто входить до складу українського харчування. Вони мають безліч…