Який рис підійде для смаження?

6 секретів ідеального смаженого рису Найкраще використовувати довгоозерний Мал, зварений за 1-2 дні до смаження. Якщо збираєтесь готувати увечері, можна зварити Мал вранці та розкласти тонким шаром на пергаменті. Завдяки цьому зерна не злипнуться і в готовій страві не буде грудочок.

Пропарений рис має абсорбуючі властивості, його вживання показано при захворюваннях шлунково-кишкового тракту – з організму виводяться токсини та шлаки. Обволікаюча властивість рисового відвару виявляється корисною при гастритах та виразковій хворобі шлунка.

Мал – смачний гарнір, який поєднується з різними овочами, а також із м'ясними чи рибними виробами. Готувати кашу дуже легко. Однак досвідчені господині віддають перевагу перед варінням обсмажити зерна. Завдяки цьому страва виходить ароматнішою і розсипчастою.

admin

Recent Posts

Якісні папки: ефективність, зручність та переваги індивідуального виготовлення

Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…

5 днів ago

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

1 місяць ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

1 місяць ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

2 місяці ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago