Який краще брати желатин?

Що важливо під час вибору желатину Сила желатину вимірюється в Bloom, і що вищий цей показник, то “сильніший” желатин. Найчастіше кондитери використовують желатин 180 і 200 Bloom , з меншою або більшою силою желатин брати не варто – можете отримати занадто гумову начинку або, навпаки, нестабільну. Oct 12, 2021

Якісний желатин – продукт без смаку і запаху, колір від прозорого світло-жовтого до коричневого кольору. Розмір гранул не більше 5 мм. Для контролю розміру гранул на виробництві використовується спеціальне сито.

Натуральний желатин виробляють із сухожиль, зв’язок, кісток ВРХ, а також із луски та кісток риби. До складу желатину входять крохмаль, вода, білки, жири, зола, вітамін РР, макро- і мікроелементи, а також приблизно 18 амінокислот.

Желатини з яловичої і свинячої сировини дещо відрізняються за властивостями. Свинячий желатин у розчині світліший, ніж яловичий, тому він більшою мірою підходить для випуску виробів світлих кольорів. Крім того, у нього відсутній запах або виражений менше, ніж у яловичого желатину.

admin

Recent Posts

Слот More Magic Apple: чарівний світ азарту та виграшів

Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…

3 години ago

Сигнализация Ajax: современное решение для вашей безопасности

Обеспечение безопасности дома или офиса — это задача, которая требует комплексного подхода и надежных технологий.…

3 години ago

Как открыть сливной бачок

Сливной бачок унитаза - пожалуй, самый часто выходящий из строя его элемент. С ним всегда…

6 години ago

Как правильно делать ремонт в квартире

Каждый, кто приобретает новое жилье, сталкивается с проблемой проведения ремонта. Однако не все знают, как…

16 години ago

Как установить пластиковую дверь

Несмотря на то, что сегодня большинство поставщиков входных и межкомнатных дверей предлагают выгодные условия установки,…

21 годину ago

Эффективное изучение английского языка с РЕЗУЛЬТАТ

Английский язык — это ключ к новым возможностям. Он открывает двери к международной карьере, помогает…

21 годину ago