Який глікемічний індекс у вина?

Глікемічний індекс вина Найменшу небезпеку представляє сухе вино – глікемічний індекс червоних і білих сортів з низьким вмістом цукру коливається в межах 35-40 одиниць . У той же час у десертних і кріплених вин показник різко зростає і може досягати 50 одиниць і більше.Apr 27, 2012

Сухим називають вино без цукру або з мінімальним його вмістом (до 0,3%). Під час бродіння дріжджі переробляють всю фруктозу в соку, але штучно напій не підсолоджують. Такі вина вважаються найнатуральнішими, найсмачнішими і найкориснішими, але вимагають високої якості сировини.

Харчова цінність і хімічний склад "вино домашнє".

Нутрієнт Кількість % від норми у 100 г
Калорійність 115.5 кКал 6.9%
Білки 0.3 г 0.4%
Вуглеводи 6.15 г 2.8%
Вода 35.04 г 1.5%

На питання “яке вино солодше – сухе чи напівсухе” відповісти досить просто. Обидва види містять у собі занадто мало цукру, щоб бути солодкими у звичному сенсі цього слова. Сухе трохи різкіше, брутальніше, з яскраво вираженою кислинкою і терпкістю, напівсухе – м’якше, витонченіше, елегантніше, ніжніше.

admin

Recent Posts

Как сделать отопление

Эта статья для тех, в ком проснулась толика энтузиазма и кто имеет определённое количество свободного…

2 години ago

Дизайн и печать календарей: как создать уникальный рекламный инструмент

Дизайн и печать календарей — это отличная возможность для бизнеса подчеркнуть свою индивидуальность и завоевать…

3 години ago

Прокат электромобилей в Киеве: комфорт, экология и стиль

Современные города стремятся к экологичности и инновациям, и Киев — не исключение. Одной из популярных…

3 години ago

Как выбрать и где купить бонг: подробный гид для новичков и опытных пользователей

Бонг – это не просто устройство, а целая культура, позволяющая сделать процесс курения комфортным и…

3 години ago

Авокадо – вкусное лекарство от многих недугов

Авокадо - удивительный плод. Относится к фруктам, растет на дереве, а по составу больше напоминает…

17 години ago

Какой измерительный инструмент пригодится для ремонта

Любой ремонт требует точности, поскольку приблизительные расчеты и любые замеры на глаз могут привести к…

18 години ago