У сучасних кулінарних книжках зрази готують із фаршу (м’ясного, рибного чи овочевого), який формують у вигляді коржика, у середину кладуть начинку (будь-яку, до смаку) і ліплять невелику котлетку. Саме ж слово 'зразы' прийшло з польської мови і означає 'відрізаний шматок'.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…