В об'ємних наборах є велика веделка, щоб розкласти страви з підносу. Велика обідня веделка підходить тільки для м'ясних страв, трохи менша за розміром – для закусок та десертних страв. Середня між закусочною та м'ясною виделкою – рибна веделка.
Основні Столові прилади
ложка десертна – для багатьох солодких страв, що подаються в креманках або в глибоких десертних тарілках, а також для супів, що подаються в чашках; ложка чайна – для гарячих напоїв (чаю, кави з молоком або вершками, какао), що подаються в чайних чашках або склянках.
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…
Підтримка здоров'я та досягнення спортивних цілей часто потребує комплексного підходу. Окрім збалансованого харчування та регулярних…
Вибір університету — це стратегічне рішення, яке визначає кар’єрний шлях і впливає на особистісний розвиток.…
Бажання малювати живе в багатьох із нас. Можливо, ви з дитинства мріяли створювати власні світи…
Современный ритм жизни требует высокой концентрации и способности быстро принимать решения. Учеба, интенсивная работа, проекты…
С каждым новым поколением iPad Apple делает акцент на том, что планшет становится всё более…