Під час гідролізу сахарози утворюється глюкоза та фруктоза.
Гідро́ліз (від ін. -грец. ὕδωρ “вода” + λύσις “розкладання”) – хімічна реакція взаємодії речовини з водою, унаслідок якої відбувається розкладання цієї речовини та води з утворенням нових сполук (сольволіз водою).
Під час гідролізу крохмалю утворюється глюкоза.
Під час кип’ятіння мальтози з розведеною кислотою та під дією ферменту мальтоза гідролізується (утворюються дві молекули глюкози C6H12O6).
Куриное филе – один из самых популярных продуктов в мире. Блюда из него есть в…
Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…
Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…
Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…
Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…
Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…