Які речовини утворюються в результаті гідролізу сахарози?

Під час гідролізу сахарози утворюється глюкоза та фруктоза.

Гідро́ліз (від ін. -грец. ὕδωρ “вода” + λύσις “розкладання”) – хімічна реакція взаємодії речовини з водою, унаслідок якої відбувається розкладання цієї речовини та води з утворенням нових сполук (сольволіз водою).

Під час гідролізу крохмалю утворюється глюкоза.

Під час кип’ятіння мальтози з розведеною кислотою та під дією ферменту мальтоза гідролізується (утворюються дві молекули глюкози C6H12O6).

admin

Recent Posts

Что приготовить из куриного филе

Куриное филе – один из самых популярных продуктов в мире. Блюда из него есть в…

45 хвилин ago

Скільки їхати машиною до Єгипту

Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…

10 години ago

Интерьер для небольшой кухни

Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…

15 години ago

Как сделать на даче фонтан

Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…

15 години ago

Як підключити однофазний лічильник

Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…

19 години ago

Вино з білого винограду

Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…

19 години ago