Захворювання зазвичай пов'язане з вживанням страв із рису, фаршу, а також виробів, що містять крохмаль. Токсин Bacillus cereus термостабілен та повторне кип'ятіння страви його не руйнує. Clostridium perfringens. Токсикоінфекція пов'язана з вживанням страв із м'яса, птиці та бобових, які не пройшли достатню термообробку.
Їх основним джерелом є харчові продукти, вода, хворі люди та тварини, виділення яких (кал, сеча, мокротиння) містять хвороботворні мікроби. Механізм передачі інфекції фекально-оральний.
Причиною харчових токсикоінфекцій може вживання інфікованого м'яса, риби, яєць, і навіть інших продуктів, обсемененных бактеріями внаслідок неправильного зберігання. Ще один збудник харчовий інфекції – стафілокок. Він найчастіше обсіменяє креми для тортів, тістечок.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…