Які гриби білкові?

Білий гриб – Цар усіх грибів. Він являється найкориснішим і може замінити м'ясо у раціоні. Все тому, що до його складу входить білок, полісахариди, ферменти та амінокислоти. Білі гриби найкраще смажити чи готувати з них суп.

Більше всього білка міститься в капелюшках молодих грибів. В тиждень гриби можна використовувати 2-3 разу. Не забувайте, що при жарі калорійність страви збільшується за рахунок додавання олії. Більше всього білка зберігається, якщо ви висушите і розітріть гриб у порошок.

Печериці, веснянки, опеньки, маслюки та білі гриби можуть стати відмінною альтернативою стейкам у піст і під час дієти. Для посилення м'ясного присмаку гриби можна не варити, а згасити з цибулею. Тоді калорійність страви буде нижчою, ніж при жарінні.

admin

Recent Posts

Якісні папки: ефективність, зручність та переваги індивідуального виготовлення

Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…

5 днів ago

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

1 місяць ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

1 місяць ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

2 місяці ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago