Кращі японські ножі для кухні: популярні моделі
Танто має односторонній, іноді гострий клинок довжиною до 1 сяку (30,3 см) і загальною довжиною з рукояттю 30-50 см (зазвичай 35-45 см). Якщо довжина клинка більше 1 сяку, це короткий меч вакидзаси.
Найбільш відомими традиційними японськими ножами є онагіба, деба та усуба (yanagiba, deba, usuba). Без цих ножів неможливо уявити приготування національних японських страв та вони присутні у будь-якому японському ресторані.
Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…
Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…
Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…
Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…
Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…