Серед зернових культур найбільш біологічно стійкими вважаються пшениця, овес (не голозерний), сорго, горох. Їх можна зберігати 10-15 років.
25 років ПРИРОДА ЗЕРНА За сприятливих умов життєздатність зерна пшениці на рівні 40-80% зберігається понад 25 років! Здорове, виповнене і ціле зерно надійно захищене від впливу зовнішніх несприятливих факторів оболонками.
Скільки зберігається зерно? Терміни збереження зерна можуть сягати 6 років без втрати якостей для використання в хлібопекарнях і на корм у тваринництві, проте зерно на насіння зберігають не більше року.
Правильно, якщо приміщення, де зберігатиметься пшениця, матиме: невеликий рівень вологості (15%; за високих показників зерна можуть прокиснути); захищеність від світла; хорошу вентиляцію.
Практически каждый человек является сладкоежкой и не прочь полакомиться утром за чашечкой кофе, например, сладким…
Самым красивым в саду цветком является, конечно же, роза. Вырастить это декоративное растение достаточно трудно.…
Старая мебельная стенка, идеально вписывающаяся в комнату по размерам, выглядит немодной, унылой и портит все…
Треска - один из наиболее популярных видов рыбы среди наших кулинаров. Запекание в духовке -…
Выбор обоев для дома или квартиры - очень увлекательный и интересный процесс. Многие из нас…
Пеноблоки являются материалом дешевым. Строительство из них экономически выгодно. Они пожаробезопасные, отлично сохраняют тепло, не…