На відміну від тортів та інших кондитерських виробів із кремом, цукерки погано переносять низькі температури. Найбільш оптимальною для їх зберігання є температура в межах від 15 до 21˚С, тобто трохи нижче за кімнатну.
Швидке охолодження дозволяє уникнути появи білого нальоту. Тому якщо ви сумніваєтеся, чи можна зберігати шоколад у морозилці, відповідь однозначна – так. Морозилка врятує навіть трохи підтанув шоколад.
І все-таки краще утриматися від тривалого зберігання шоколаду холодильнику. Згодом на поверхні може з'явитись білий наліт, який утворюється через конденсат. Причина цього висока вологість у холодильнику. Жодної шкоди від цього нальоту не буде, але зовнішній вигляд солодкого виробу, на жаль, постраждає.
Універсальні правила зберігання шоколаду такі: 📌 Температура повітря має бути не вище 20° (18° – найоптимальніша). 📌 Вологість – не більше 75%. 📌 Уникайте прямих сонячних променів та джерел тепла. 📌 Не зберігайте поряд зі спеціями, духами та іншими сильними ароматами.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…