Яка температура м'яса під час запікання?

🥩 Загальне правило приготування м'яса таке: темному м'ясу підійде температура вище 200 ° C, а світлому нижче 190 ° C. Великому шматку потрібна низька температура та багато часу, а маленькому – висока температура і мало часу. 🐮 Яловичині підійде більш висока температура – 200-220 ° C.

admin

Recent Posts

Скільки їхати машиною до Єгипту

Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…

8 години ago

Интерьер для небольшой кухни

Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…

13 години ago

Как сделать на даче фонтан

Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…

13 години ago

Як підключити однофазний лічильник

Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…

16 години ago

Вино з білого винограду

Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…

16 години ago

Как утеплить мансарду пенопластом

При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…

16 години ago