Сирий гарбуз не варто їсти людям із запальними захворюваннями ШКТ та камінням у жовчному міхурі та нирках, оскільки гарбуз має жовчогінну дію і він може спровокувати рух каменів.25 Sept 2021
Незважаючи на те, що в гарбузу багато користі, є стани організму, за яких вона протипоказана. Ольга Перевалова рекомендує утриматися і не їсти гарбуз при загостреннях захворювань шлунково-кишкового тракту, наприклад, при гострому гастриті, коліті, виразковій хворобі, панкреатиті. Також отруєння.
Вживання гарбуза сприяє відновленню печінкових клітин – гепатоцитів, а також забезпечує якісний метаболізм у тканинах органу. За допомогою дієтичного продукту вдається нормалізувати прохідність жовчних проток, знизити рівень холестерину в крові та відновити вуглеводний обмін.
— Гарбуз — чудове джерело вітамінів групи В, РР, Е, С, антиоксидантів, мікроелементів, заліза, магнію, калію, фосфору та клітковини, — каже лікар-дієтолог Ірина Бородіна. — Вона знижує наслідки окисного стресу, відновлює активність детоксикаційних ферментів.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…