Корюшка європейська, або огірочник – риба сімейства Корюшкових . Мешкає і в солоній, і в прісній воді, в басейнах Балтійського, Німецького і Північного морів, в Онезькому і Ладозькому озерах. Належить до розряду цінних промислових риб. Розміром до 10-20 см, вагою до 350 г.
Смак корюшки – традиційний смак білої прісноводної риби, єдине, що явно гастрономічно виділяє корюшку на тлі своїх одноплемінників – це аромат. Аромат свіжого зрізу огірка, який переслідує тебе в Пітері ближче до кінця квітня.
Йде риба щільними косяками і в Неві з’являється в травні. “Ловлять корюшку приблизно з початку січня. Чим раніше, тим далі від міста, наприклад Приморськ. Звідси і вартість дорога, щоправда, у січні-лютому цю рибу продають тільки самі рибалки на вокзалах, з яких ідуть електрички до Фінської затоки”, – зазначив Олександр.
Смак специфічний (як і запах – вона виразно пахне огірками). При цьому м’ясо її ніжне, кісточки м’які – саме за це улюблена корюшка в Санкт-Петербурзі. Для людини цей продукт дуже корисний. Він містить безліч необхідних мінералів, вітамінів і легкозасвоюваний білок.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…