Гострі, гіркі сорти, напівсолодкі сорти та солодкі сорти. При цьому солодкі сорти містять менше цукру, але й гірких ефірних олій у них менше, і за смаком вони здаються нейтральнішими. Солодку цибулю додають у десерти, салати та дитячі страви, гострі та гіркі – у м'ясні, а півгострі – у рибні.
Ялтинський цибуля – це надзвичайно красивий і смачний сорт ріпчастого цибулі. Він наповнений вітамінами, мінералами та великою кількістю корисних речовин. Плоди цієї рослини мають плескату форму, а її лусочки як зовні, так і всередині. М'якуш такого цибулі дуже соковита та солодка на смак, гіркота в ній абсолютно відсутня.
Пір'я ріпчасте цибулі їстівні, але грубуваті.
за смаку сорти цибулі ділять на гострі, напівгострі та солодкі. Гострота смаку залежить від вмісту в цибулини ефірних олій.
Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…
Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…
Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…
Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…
Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…
При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…