Кріплять вина зазвичай до 18-22 градусів. Додавання дистиляту міцністю близько 40 градусів у співвідношенні 2% від загального обсягу підвищує міцність напою приблизно на 1 градус. Тобто для того, щоб підвищити на 1% міцність 10 літрів фруктового вина, вам знадобиться 200 мл дистиляту міцністю 40%.
Вино кріплене – тип алкогольних напоїв, що виготовляються. шляхом повного або неповного зброджування сусла або мезги з додаванням у вино спиртовмісних продуктів перегонки (бренді або чистого винного спирту). Залежно від того, на якій стадії додається винний спирт, вино виходить або солодким або сухим.
Низька або висока цукристість Оптимальний вміст цукру в суслі – 10-20%, у всіх інших випадках вино бродить погано. При низькій цукристості дріжджів немає продукту для переробки, тому вони зупиняються. У дуже високій концентрації цукор стає консервантом, який зупиняє роботу дріжджів.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…