Відкрийте сторінку myaccount.google.com на Android. У верхньому правому куті сторінки натисніть піктограму профілю. Вийти. Увійдіть до потрібного облікового запису.
Виберіть Пуск , виберіть та утримуйте (або клацніть правою кнопкою миші) піктограму імені облікового запису (або малюнок), а потім виберіть Переключити користувача. Натисніть кнопку Пуск на панелі завдань.
Такі моделі вже не асоціюються виключно з класичним інтер’єром. Зараз дизайнери успішно інтегрують їх у…
Будь-який підприємець знає, як складно орієнтуватися в українському законодавстві, як часто тут відбуваються зміни і…
Для більшості агентств нерухомості сайт - це перша точка контакту з потенційним клієнтом. Це ваш…
Живые цветы остаются одним из самых универсальных способов выразить чувства — благодарность, любовь, извинение или…
Попперс — це загальна назва летких речовин із групи алкілнітритів. Після вдихання парів ефект настає…
Планування вагітності — це не бюрократія і не “зайва пересторога”. Це спосіб зменшити ризики, перевірити…