Використовувати бажано продукт, який не замаскує кислий смак, а саме нейтралізує його. З цим завданням чудово справляється харчова сода. Головне – не переборщити з нею. Однієї дрібки буде цілком достатньо.
1Коріння та цибуля очистити, дрібно нарізати і підсмажити в маслі, додавши під час смаження борошно. Після цього покласти томат-пюре, Розмішати, розвести склянкою води (або м'ясним бульйоном) і проварити на слабкому вогні 5-10 хвилин.
Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…
Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…
Кожен автомобіліст знає, що запах у салоні машини може впливати не лише на комфорт поїздки,…
✅Чим відрізняється метеор від метеоритаХіба може бути щось прекрасніше і загадковіше зоряного неба? Ми мріємо…
Самой распространенной причиной возникновения свищей в стальных трубопроводах является точечная коррозия. Как правило, появление свищей…
Эта статья для тех, в ком проснулась толика энтузиазма и кто имеет определённое количество свободного…