Сюрстремінг готують з дрібного балтійського оселедця. Її ловлять навесні, засолюють і заквашують за класичним рецептом.. Приблизно за місяць до того, як він опиниться на полиці магазину, оселедець фасують у герметичні консервні банки. При цьому процес бродіння продовжується, і згодом банки здуваються.
Сюрстремінг має солоний смак та видає різкий неприємний запах. Шведи їдять його з вареною картоплею, помідорами, сирою цибулею або хлібцями з олією. Також сюрстремінг може використовуватись для приготування бутербродів.
У сюрстреммінгу – сильний та їдкий запах гниючої риби.
Сучасний бізнес неможливо уявити без автоматизації ключових процесів та ефективного управління інформаційними потоками. Керівники підприємств…
ТЭН — это сердце любого водонагревателя. Именно он отвечает за быстрый нагрев воды, стабильную работу…
Современные инженерные системы требуют решений, которые позволяют снизить теплопотери, увеличить срок службы коммуникаций и сделать…
Підготовка до IELTS — це не лише робота над англійською мовою, але й розуміння структури…
Серія Edifice від відомого японського бренду Casio стала символом поєднання елегантного дизайну, інноваційних технологій і…
Сучасні сайти, інтернет-магазини та онлайн-сервіси потребують швидкої, стабільної та безпечної роботи. Саме для цього створений…