Сюрстремінг готують з дрібного балтійського оселедця. Її ловлять навесні, засолюють і заквашують за класичним рецептом.. Приблизно за місяць до того, як він опиниться на полиці магазину, оселедець фасують у герметичні консервні банки. При цьому процес бродіння продовжується, і згодом банки здуваються.
Сюрстремінг має солоний смак та видає різкий неприємний запах. Шведи їдять його з вареною картоплею, помідорами, сирою цибулею або хлібцями з олією. Також сюрстремінг може використовуватись для приготування бутербродів.
У сюрстреммінгу – сильний та їдкий запах гниючої риби.
Буріння свердловини на воду — справа не з дешевих. Але найбільші витрати часто виникають не…
Міцні стосунки — це не просто везіння чи збіг обставин. Це результат постійної роботи, взаємоповаги,…
Выращивание растений, обустройство приусадебного участка или строительство дачного домика — всё это требует не только…
Переход на альтернативные источники энергии — это не просто тренд, а необходимость для тех, кто…
У сучасному світі сайт — це не просто візитка компанії. Це — перше враження, повноцінна…
У сучасному автомобілі акумулятор виконує критично важливу функцію — забезпечує живлення всіх електросистем та старт…