Щоб вихід сирної маси був не маленьким, бажано, щоб жирність кефіру не була меншою 3,2%. Це важливо, оскільки саме від цього залежить ще й якість кінцевого продукту, і взагалі, чи вийде сир. Чим менше жирність вихідного продукту, тим менше вийде сирок, якщо взагалі вийде.
Як тільки почне закипати молокоУ нього потрібно відразу ж налити лимонний сік. Замість нього можна взяти лимонну кислоту, попередньо розвівши її у теплій воді (1/2 чашки). Потім потрібно влити сік лимона або лимонну кислоту і почекати, коли молоко почне згортатися, каструлю прибрати з вогню.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…