Для шашличного м'яса найкраще підійде гранатовий сік. Цибуля. Приготувати м'ясо м'ясо допоможе не сам цибуля, а його сік. Для цього подрібніть цибулю терткою або пропустіть через м'ясорубку і додайте в маринад або на м'ясо.19 лют. 2023 р.
Досить просто залити свинину або яловичину, нарізану порційними шматками, газованою водою і залишити в ній на 4 години. Тарілку при цьому бажано поставити в холодильник. Якщо хочеться отримати більш пряну страву, то можна покласти до м'яса цибулю, зелень та спеції. На півгодини м'ясо слід залити фруктовою водою.
Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.
Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…
Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…
Содержание лошади – ответственное и затратное дело, и каждый владелец лошадей знает о том, насколько…
Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…
Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…
Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…