Розігрівати піцу необхідно разом із кухлем, наповненим водою. У цьому секрет отримання м'якої скоринки. Використовувати для цього слід кухоль, який застосовується в мікрохвильових печах і має відповідні розміри, щоб поміститися разом з тарілкою з піцею.
Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватись зайва рідина.
Многие путают омара с лангустом, однако это не одно и то же, поскольку основным отличием…
ГідазепамОпишіть симптоми або потрібний препарат – ми допоможемо підібрати його дозування або аналог, оформимо замовлення…
В наше время сложно себе представить город или предприятие без системы отопления. Основные требования к…
Створення комфортного робочого місця вдома відіграє важливу роль у нашій продуктивності та загальному самопочутті. Правильно…
Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…
Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…