Оладки виходять сирими, якщо ви смажите їх на дуже сильному вогні. У цьому випадку вони підгоряють зверху, але не встигають пропікатися всередині. Ідеальні оладки потрібно смажити на середній температурі, близькій до мінімальної і лише під кришкою.
Найчастіше причина полягає в тому, що додаються не всі потрібні інгредієнти. Наприклад, важко приготувати пишні оладки, якщо не ввести до рецептури дріжджі. Після приготування дають "відпочити" 20-30 хвилин і приступають до приготування. Також варто пам'ятати, що для настоювання тесту потрібна висока температура.
Творожные десерты - нежнейшее лакомство! Познакомьтесь с тремя рецептами из творога, которые готовятся очень просто…
Практически каждый человек является сладкоежкой и не прочь полакомиться утром за чашечкой кофе, например, сладким…
Самым красивым в саду цветком является, конечно же, роза. Вырастить это декоративное растение достаточно трудно.…
Старая мебельная стенка, идеально вписывающаяся в комнату по размерам, выглядит немодной, унылой и портит все…
Треска - один из наиболее популярных видов рыбы среди наших кулинаров. Запекание в духовке -…
Выбор обоев для дома или квартиры - очень увлекательный и интересный процесс. Многие из нас…