починаємо нагрівати поступово до температури не більше 60 градусів. Нагріли до 60 – вимкнули плиту, нехай остигає, як охолоне небагато, знову нагріваємо до 60, періодично сильно трясемо і так протягом дня. Зазвичай після 4-6 таких циклів настоянка цілком готова до вживання.
На чому краще наполягати самогон
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…