Зробити в шматку м'яса невеликі надрізи, покласти в миску з цибулею нарізаною і збризкати трохи оцтом. Поставити у холодильник на 1-2 години. Замість маринаду для пом'якшення яловичини можна взяти готову гірчицю, обмазати нею шматок з усіх боків. Гірчиця розпушує волокна.
Для того, щоб відварена яловичина вийшла м'якою та соковитою, не слід розрізати її на дрібні шматочки, але й не рекомендується відварювати шматок м'яса вагою понад 2 кг. Щоб відварене яловиче м'ясо вийшло смачним, свіжу яловичину слід промити під холодною водою, позбавити зайвих шматків жиру і викласти в каструлю.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…