Як зробити морозиво в домашніх умовах з молока швидко та смачно

Як роблять морозиво коротко?

Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:

  1. Підготовка суміші. На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
  2. Фільтрування. …
  3. Пастеризація. …
  4. Гомогенізація. …
  5. Охолодження. …
  6. Дозрівання продукту. …
  7. Фризерування. …
  8. Загартовування.

Скільки потрібно молока на 1 кг морозива?

Для виробництва морозива 1 кг сухої суміші розводять на 4 літри молока, рекомендується суміш збивати електроблендером або віночком до повного розчинення всіх грудочок та отримання однорідної маси. Трохи наполягти суміш 5-10 хвилин.

admin

Recent Posts

Как сделать откос из пластика

Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…

1 годину ago

Анодування алюмінію: особливості процесу та його переваги

Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…

4 години ago

У якому місті встановлено памятник Роккі Бальбоа

Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…

12 години ago

Зачем нужно биде

Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…

23 години ago

Как растопить снег на дачном участке

Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…

1 день ago

Ремонт балкона своими руками

Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…

2 дні ago