Якщо після довгого часу зефір не застиг, дайте йому постояти ще пару годинМожливо, вологість у приміщенні надто висока і зефіру потрібно більше часу на стабілізацію. Якщо і після цього нічого не змінилося, спробуйте перенести зефір в якусь іншу кімнату, де вологість може бути меншою.
Ні, домашній зефір може не стабілізувати через високу температуру духовки та дегідратора (мінімум 35°С)- зефір швидко висохне зовні і буде вологі всередині. Краще купіть вологопоглинач, він Вам і вдома знадобиться, якщо у Вас велика вологість. У сенсі не сохне? Це зефір, це не меренг!
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…