grissini) – традиційні італійські хлібні палички, зазвичай розміром трохи більше за олівець. Довгі тонкі і хрусткі гриссіні з тіста на вершковому або соняшниковій олії, а іноді на яйцях і навіть солоді з'явилися на світ у XIV столітті на околицях Турину і набули поширення по всій Італії.
Як і скільки зберігати Гриссіні слід зберігати у захищеному від вологи місці при температурі до +25 °C протягом 12 місяців.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…