grissini) – традиційні італійські хлібні палички, зазвичай розміром трохи більше за олівець. Довгі тонкі і хрусткі гриссіні з тіста на вершковому або соняшниковій олії, а іноді на яйцях і навіть солоді з'явилися на світ у XIV столітті на околицях Турину і набули поширення по всій Італії.
Як і скільки зберігати Гриссіні слід зберігати у захищеному від вологи місці при температурі до +25 °C протягом 12 місяців.
Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…
Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…
Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…
Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…
Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…
При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…