Хліб випікається у чавунній каструлі. У великій мисці, лопаткою або віночком, змішати воду, сіль та дріжджі/або закваску. Додати|добавляти| муку|борошно| і перемішати силіконовою лопатою/дерев'яною ложкою або рукою до зникнення сухого борошна (тісто виходить досить вологим і липким).
Формовий хліб випікається у металевій формі. А подовий – на поду печі, так називають дно топки. У справжніх піцеріях у печах випікають піцу. А в домашніх духовках роль пода виконує лист, металевий лист або пекарський камінь.
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…
Многие владельцы садовых участков сегодня предпочитают вместо настоящего травяного покрова использовать искусственную траву. В отличие…
Блюдо из восточной кухни. Получается очень вкусным, сытным, нежным. Удивит ваших гостей. Начинка у пирожков…
Сегодня лишний вес - это проблема, которая встречается все чаще и чаще. Многие задумываются, как…
натуральних чиселЧисло i є дільником натурального числа n, якщо n mod i=0.У кожного натурального числа…
Для любителів пряного: незвичайна закуска з запеченої цибуліОтож, виявляється, цибулю можна не лише використовувати як…