Для приготування приправи цілі, розмелені, потовчені або роздавлені зерна. гірчиці змішують у пастоподібну суміш з водою, оцтом, лимонним або яблучним соком, вином або іншою рідиною, з додаванням солі та інших смакових інгредієнтів.
Порошок потрібно заливати гарячою водою. Окріп надасть готової гірчиці зайву гіркоту, а холодна вода зробить її надто легкою. Додайте рідину поступово по ложці і перемішуйте масу. Так ви зможете добитися потрібної консистенції сметани.
Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…
Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…
Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…
Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…
При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…
В век высоких технологий и ширпотреба нужную вещь можно быстро выбрать и купить. Но это…