Створення штучного меду стало можливим завдяки синтетичній біології. Так називається відносно новий науковий напрям, в рамках якого вчені намагаються створити синтетичні аналоги речовин, що знаходяться в природі. В рамках проекту MeliBio вони відтворюють сполуки, що містяться у бджолиному меді.
Штучний мед отримують за допомогою кислотного гідролізу цукрових буряків або очерету, використовуючи лимонну або іншу органічну кислоту. Сік випаровується до потрібної густоти, набуваючи жовтого кольору та консистенції меду.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…