Створення штучного меду стало можливим завдяки синтетичній біології. Так називається відносно новий науковий напрям, в рамках якого вчені намагаються створити синтетичні аналоги речовин, що знаходяться в природі. В рамках проекту MeliBio вони відтворюють сполуки, що містяться у бджолиному меді.
Штучний мед отримують за допомогою кислотного гідролізу цукрових буряків або очерету, використовуючи лимонну або іншу органічну кислоту. Сік випаровується до потрібної густоти, набуваючи жовтого кольору та консистенції меду.
Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…
Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…
Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…
Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…
Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…
При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…