Якщо цукати засохли, чи можна розм'якшити? Можна, але все ж таки згадайте, коли ви їх купували, раптом вже не варто ними користуватися. Для розм'якшення цукатів поваріть їх у цукровому сиропі на повільному вогніСпробуйте на смак раз на 10 хвилин.
Для замочування цукатів рекомендують використовувати ром чи брендіАле, на мій погляд, для цієї мети чудово підходять коньяк, херес, граппа, апельсиновий лікер Cointreau або вишневий Kirschwasser. А ще можна змішати кілька напоїв та отримати просто чудовий аромат.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…