Топлять піч при повністю відкритій засувці. Регулювати горіння — і це одне з головних правил — можна лише піддувальними дверцятами, а не пічною засувкою, як це часто роблять. Надмірно прикрита засувка зменшує тягу і призводить до того, що димові канали засмічуються сажею значно швидше.
Пекти повинна топитися однією закладкою і приблизно години дві. Якщо після цього ще холодно, значить повторно можна протопити не раніше як за шість годин. Разом на день дві протопки і це максимум. Занадто тривала топка великою кількістю дров призводить до перетоплення печі та швидкого її руйнування.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…