Буряк у сирому вигляді краще у складі інших страв, найчастіше салатів або закусок. Вводити продукт у раціон потрібно поступово, не надто захоплюватися – достатньо близько 100-150 г сирих буряків на день. Коренеплід потрібно натерти на тертці, бажано дрібної, додати інші овочі, наприклад моркву, капусту, зелень, цибулю.
Як швидко зварити буряк на вогні Залийте гарячою водою так, щоб вона повністю покривала овочі на 10-12 см. Потім поставте на сильний вогонь та варіть після закипання 15-20 хвилин. Потім помістіть буряки під крижану воду – бажано проточну. Або приготуйте миску з холодною водою з додаванням льоду.
Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…
Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…
Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…
Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…
Натяжные потолки уже давно завоевали популярность благодаря своим эстетическим и практическим качествам. Это идеальное решение…