Ацетат кальцію отримують обробкою оксиду, гідроксиду, карбонату кальцію або їх суміші 52-65% оцтової кислотою при стехіометричному співвідношенні вихідних компонентів з подальшою кристалізацією і сушінням продукту.
У лабораторних умовах ацетат натрію утворюється при взаємодії оцтової кислоти, наприклад, з карбонатом натрію, гідрокарбонатом натрію або гідроксидом натрію.
Ацетат кальцію (E263) – одна з найпоширеніших харчових добавок. Вона використовується в харчовій промисловості як консервант і регулятор кислотності. Така добавка входить до складу консервованих фруктів та овочів, кондитерських та хлібобулочних виробів та плавлених сирів.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…