Згідно з політикою Telegram щодо конфіденційності даних, пересилана інформація не архівується, якщо тільки користувач не зберіг її сам. При видаленні повідомлення з чату воно також зникає з хмари і його не можна відновити.25 січ. 2023 р.
Самі дані зберігаються у хмарі і через нього синхронізуються з програмами на пристроях користувачів. Тому, якщо видалити телеграми з телефону або комп'ютера, всі ваші листування залишаться і автоматично синхронізуються з попередніми діалогами.
Формально все-таки можна відновити листування в телеграмі, у вас є тільки 5 секунд після натискання кнопки «Видалити». Як тільки ви це зробите, у нижній частині екрана з'явиться вікно зі зворотним відліком. Якщо встигнути натиснути кнопку "Скасувати", чат відновиться.
За последние годы газовые зажигалки заметно изменились. Если раньше большинство моделей отличались лишь внешним видом,…
Будь-який шанувальник аніме-культури знає, що лише одна фігурка ще не колекція, це лише один елемент.…
Сервіс доставки посилок настільки щільно увійшов у побут сучасних людей, що здається існував завжди. Адже…
Більшість поломок накопичувальних водонагрівачів пов'язана з одним вузлом — нагрівальним елементом. Накип, корозія, перегорання спіралі…
Такі моделі вже не асоціюються виключно з класичним інтер’єром. Зараз дизайнери успішно інтегрують їх у…
Будь-який підприємець знає, як складно орієнтуватися в українському законодавстві, як часто тут відбуваються зміни і…