Зміст:
Покрокове приготування
Взагалі масалу – це індійський напій на основі чорного чаю та спецій. Цей варіант зовсім екзотичний – блакитна масалу – Виготовлена вона на основі синього чаю Анчан та спецій. Синій чай у чистому вигляді, а саме рослина кліторію, мені одного разу доводилося куштувати – дуже гарний виходить яскравий напій.синього кольору.
Як правильно заварювати та пити синій
У Таїланді анчан п'ють переважно охолодженим, заварюючи його з невеликою кількістю лемонграсу та м'яти. Часто додають у готовий напій сік лайма або лимона, і тоді бірюзово-синій колір змінюється настільки ж насичений фіолетовий.
Щоб чай розкрив свій смак і аромат, важливо правильно його заварювати. З ємностей найкраще підійде скляний або глиняний заварювальний чайник. Спочатку чайник обдають окропом, тому кладуть необхідну кількість листя. чаю та заливають водою температури не більше 65 градусів. Щоб наполягати, чаю потрібно 5 хвилин.
Чай масалу — це пряний напій, що бадьорить, який готується з так званими «теплими» спеціями. У більшості рецептів чаю використовується один або декілька з наступних видів спецій: кардамон, кориця, імбир, насіння фенхелю, чорний перець та гвоздика.
Покращує метаболізм, нормалізує кров'яний тиск. Позитивно впливає серцеву діяльність. Має протизапальні властивості, підвищує імунітет.
За останні десять років Київ пройшов шлях кардинальних змін, які торкнулися майже всіх сфер міського…
Онлайн-платформа GGPoker за останні роки здобула чималу популярність серед гравців у покер з усього світу.…
Cenforce 200 mg — це сучасний препарат на основі силденафілу, що активно застосовується для лікування…
Ігрова індустрія розвивається шалено швидко — кожен тиждень нові релізи, оновлення, скандали, патчі. Геймеру не…
Ще кілька років тому чорні душові системи сприймалися виключно як елемент модного інтер’єру. Їх вибирали…
Щоб вигідно замовити друк книги, важливо розуміти, як розраховується її вартість, які фактори впливають на…