Зміст:
Покрокове приготування
Взагалі масалу – це індійський напій на основі чорного чаю та спецій. Цей варіант зовсім екзотичний – блакитна масалу – Виготовлена вона на основі синього чаю Анчан та спецій. Синій чай у чистому вигляді, а саме рослина кліторію, мені одного разу доводилося куштувати – дуже гарний виходить яскравий напій.синього кольору.
Як правильно заварювати та пити синій
У Таїланді анчан п'ють переважно охолодженим, заварюючи його з невеликою кількістю лемонграсу та м'яти. Часто додають у готовий напій сік лайма або лимона, і тоді бірюзово-синій колір змінюється настільки ж насичений фіолетовий.
Щоб чай розкрив свій смак і аромат, важливо правильно його заварювати. З ємностей найкраще підійде скляний або глиняний заварювальний чайник. Спочатку чайник обдають окропом, тому кладуть необхідну кількість листя. чаю та заливають водою температури не більше 65 градусів. Щоб наполягати, чаю потрібно 5 хвилин.
Чай масалу — це пряний напій, що бадьорить, який готується з так званими «теплими» спеціями. У більшості рецептів чаю використовується один або декілька з наступних видів спецій: кардамон, кориця, імбир, насіння фенхелю, чорний перець та гвоздика.
Покращує метаболізм, нормалізує кров'яний тиск. Позитивно впливає серцеву діяльність. Має протизапальні властивості, підвищує імунітет.
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…
Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…
Натяжные потолки уже давно завоевали популярность благодаря своим эстетическим и практическим качествам. Это идеальное решение…
Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…
Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…
Содержание лошади – ответственное и затратное дело, и каждый владелец лошадей знает о том, насколько…