Опару накрити рушником або фольгою і поставити на 15 хвилин у тепле місце. Поблизу опалювальних приладів або під променями сонця ваше тісто підійде дуже швидко. Коли об’єм опари збільшиться вдвічі і на посипаній борошном поверхні утворяться добре помітні тріщини, можна додавати інші продукти.
Обов’язково просійте борошно, щоб наситити його киснем, тоді тісто вийде більш повітряним. Посуд із тістом накривають серветкою або рушником, але не кришкою: тісто має “дихати”.
Тісто накривають тканиною і залишають для бродіння ще на 2-3 години. За час бродіння тісто обминають 2-3 рази. Тісто, що вибродило, збільшується в об’ємі вдвічі, при натисканні на поверхню ямка повільно вирівнюється, тісто не прилипає до рук і відстає від стінок посуду.
Футболка — это не просто элемент гардероба, а холст для самовыражения. Печать на футболках сегодня…
Секреты клинеров: как сделать уборку квартиры в 2 раза быстрее Чистый дом — это не…
Силові тренування для жінок оточені неймовірною кількістю міфів, стереотипів та абсурдних забобонів, які систематично заважають…
Гребні тренажери: універсальний інструмент для спорту та здоров’я Гребний тренажер — це сучасний спортивний снаряд, який…
Сьогодні кросівки стали не лише спортивним взуттям, а й важливою частиною щоденного образу. Бренд Nike…
Сучасний бізнес неможливо уявити без автоматизації ключових процесів та ефективного управління інформаційними потоками. Керівники підприємств…