Опару накрити рушником або фольгою і поставити на 15 хвилин у тепле місце. Поблизу опалювальних приладів або під променями сонця ваше тісто підійде дуже швидко. Коли об’єм опари збільшиться вдвічі і на посипаній борошном поверхні утворяться добре помітні тріщини, можна додавати інші продукти.
Обов’язково просійте борошно, щоб наситити його киснем, тоді тісто вийде більш повітряним. Посуд із тістом накривають серветкою або рушником, але не кришкою: тісто має “дихати”.
Тісто накривають тканиною і залишають для бродіння ще на 2-3 години. За час бродіння тісто обминають 2-3 рази. Тісто, що вибродило, збільшується в об’ємі вдвічі, при натисканні на поверхню ямка повільно вирівнюється, тісто не прилипає до рук і відстає від стінок посуду.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…